Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij iedere bezoek aan HabboHulp. Door het bezoek aan en/of gebruik van de website ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden en huisregels.

1. Gebruik van de website
1.1 HabboHulp is niet verbonden aan, aanbevolen of gesponsord door of specifiek goedgekeurd door Sulake Corporation Oy of aan haar Gelieerde Ondernemingen. HabboHulp kan gebruikmaken van de handelsmerken en andere intellectuele eigendom van Habbo, zoals toegestaan volgens het Habbo Fansitebeleid.

1.2 Om gebruik te kunnen maken van 'leden'-functies, die je een gratis account aan te maken. Je bent verplicht om je eigen Habbonaam te gebruiken. Het is niet toegestaan om je Habbo wachtwoord en/of e-mail adres van je Habbo account te gebruiken. Om e-mail notificaties te kunnen ontvangen is het gebruik van een geldig e-mail adres is verplicht.

1.3 Het misbruiken van beveiligingslekken en/of gebruik van exploit-software of ander soort (hack)methoden om (met opzet) data te manipuleren/verkrijgen, of de server(s) plat te gooien, is niet toegestaan. Het bedreigen van personeel, Habbo spelers, servers etc. is niet toegestaan. Beveiligingslekken dienen ten alle tijden gemeld te worden! Worden lekken toch misbruikt, dan pleeg je computervredebreuk en ben je volgens de wet strafbaar.

1.4 Pesten en andere spelers (opzettelijk) lastig vallen is niet toegestaan. Moderators van HabboHulp kunnen bij ongewenst gedrag je de toegang voor een bepaalde tijd tot permanent ontzeggen. Laten we het leuk en gezellig houden.

1.5 Persoonlijke gegevens zijn persoonlijk, hou ze dus ook zo! Het vragen om en/of doorgeven van persoonlijke informatie over jezelf of andere is niet toegestaan.

1.6 Moderators en administrators kunnen ongezien meelezen met minimail gesprekken. Bij een ongewenste of verdachte bericht, kan een Moderator je de toegang voor een bepaalde tijd of permanent ontzetten. Daarnaast kunnen bepaalde gesprekken die ervaren worden als ernstig/dreiging, door worden gegeven aan de Politie.

1.6 HabboHulp is een fansite van een online spel van 12 tot 18 jaar oud. Dat betekent dat het gebruik van sexuele getinte opmerkingen en gesprekken niet is toegestaan. In sommige gevallen kunnen de gesprekken worden doorgestuurt naar de Politie en worden de ouders en/of verzorgers op de hoogte gesteld.

1.7 Door het gebruik van de website ga je akkoord met het volgende: HabboHulp zal (basis) gegevens verzamelen die kunnen worden gebruikt voor statistieken en veiligheidsdoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan: Een IP-adres, browser gegevens, ISP etc.

1.8 Het kopen of verkopen van meubels, accounts, credits via HabboHulp voor echt geld is niet toegestaan. De Habbo spelers die hierop betrapt worden, kunnen worden overgedragen aan de Habbo Staffs.

1.9 Het kopieren, opslaan en/of dupliceren van onze website, plaatjes en/of layout is niet toegestaan! Iedereen is creatief genoeg om zelf iets te bedenken.