Home » Codes & Uitleg » Furni Codes
Tips 'N' Tricks

Habbo al deze funky kleine functies die u misschien niet weet over en kan handig zijn bij het spelen op Habbo! Hieronder zijn er een aantal verschillende tips en trucs te gebruiken op Habbo die je misschien niet weten.

: Kiezer (Habbo Club)

 

Het gebruik van de chooser commando is een zeer eenvoudige manier om een persoon in een enorme menigte te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is het type: kiezer (zonder spatie) en een doos zal verschijnen met iedereen in de kamer. Het enige wat u hoeft te doen is zoeken naar die persoon in het vak kiezer!

: Meubi (Habbo Club)

 

De Meubi opdracht is precies hetzelfde als de chooser commando. Om de Meubi opdracht alles wat je nodig hebt om te typen is te gebruiken: furni (zonder spatie) en een doos zal verschijnen (als kiezer) met alle Meubi in de kamer! Je moet ofwel rechten in de kamer je met behulp van de Meubi opdracht of je moet de eigenaar kamer.

Acties

 

Bevel Resultaat
Zit -: zitten
Wave - o /
Blow Kiss -: kus
Pick / Eject All Net zoals het verplaatsen van meubilair, is er een snelle en gemakkelijke manier om al uw meubels op te halen. Het enige wat u hoeft te doen is het type: pickall (zonder spatie) en moet u de volgende pop-up ontvangt waarin u wordt gevraagd bent u zeker. Als je in een groep kamer, zal dit alleen maar pick-up van uw eigen Meubi! Als je in een groep kamer, gebruik dan de shortcode: ejectall, waarin ieders furni werpt uit de kamer.