Alt Codes Veel mensen in Habbo proberen hun kamer namen te verbeteren om ze te laten opvallen, of gewoon willen hun schrijven fantasie met veel kleine beelden in, deze kleine beelden zijn 'alt-codes' te maken. Waarom? Dat zou zijn omdat je moet het gebruik alt-toets om ze te produceren, maar ook een kort nummer code. Om een alt code op een desktop-pc te gebruiken, gewoon houdt u de Alt-toets (meestal in de buurt van de spatiebalk) en voer de relevante code hieronder weergegeven, voordat u dit te garanderen num lock is ingeschakeld. Er zijn twee manieren om nummer Lock op het gebruik van een laptop gezet. Op laptops zonder numeriek toetsenbord aan de zijkant van het toetsenbord moet u op de fn-toets (meestal in de buurt van de spatiebalk) en de Num Lock-toets (meestal F11). Op andere laptops gewoon op Num Lock en een licht zal ergens op het toetsenbord worden weergegeven. Na het doen van deze Num Lock is ingeschakeld, nu houdt alt en toetst u de gewenste cijfers voor alt beeld dat u wilt.
Naam Sneltoets Heeft iemand hebben een zeer lange, of verwarrende naam Habbo en je gewoon 'CBA' te typen elke keer? Nou nu heb je niet hoeft te de nieuwe naam van de snelkoppeling! U klikt u op de gebruiker die u wilt zeggen dat de naam van, typ: x en je Habbo zal de naam in de kamer zeggen. U kunt ook andere dingen te zeggen zoals: amazing x ook!
Nieuws Shortcut Ben je ooit in een kamer geweest en kan niet worden gehinderd om te gaan en controleer de homepage voor de nieuwste Habbo roddels? Nou stoppen daar deze tip is iets voor u! Het enige wat je hoeft te doen is als je in een kamer: nieuws en het nieuws dat verschijnt wanneer je op hotel view zal verschijnen in de kamer! Als u niet wilt typen, dan kunt u op uw Habbo gezicht op de zijkant van het scherm Habbo en klik op Nieuws.
Dempen Bots
De bots zijn altijd vervelend u met hun voortdurende geratel, voor een eenvoudige manier om "shut hen" enkel type: mutebots en druk op enter! Nu is de ruimte waar je je in moet worden omvergeworpen uur junk gratis.