Home » Habbo » Fansites » Credits & Duckets

duckets

Duckets zijn ingevoerde Habbo! Duc ST's zijn een tweede valuta van Habbo en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van dingen. Je kunt duckets gewoon verdienen door in te loggen op habbo alledaags en het werken aan je Habbo burgerschap nummer of een andere verrassing!

Met duckets kun je dingen huren zoals virtuele meubels (Meubi), verf je Habbo kamer, koop een dier, alsmede hun toebehoren, en ook kan je avatar effecten krijgen! 

Als je iets huurt voor het laatst 7 dagen, tenzij je de huur verlengt. De prijs van het item dat je wilt huren, hangt af van het item! Als je iets huurt zal dat verschijnen onder de tab 'rentables' in je inventaris.

Wanneer je een gehuurd iteam plaatst in je kamer, zal de 7-daagse huur ingaan. U kunt het item verhuren langer door te klikken op de knop die zegt "Uitbreiden" maar het doen ervan zal je ook meer ducktets kosten.

Zoals je kunt zien kun je ook buy-out een punt, maar dit zal munten kosten! Je kunt ook de resterende tijd zien door er op te klikken. Wanneer een item bijna verlopen is, zal het met een rood uitroepteken gemarkeerd worden!

Maak een Gratis Website met JouwWeb