Home » Nieuws » Habbies gestopt?

Habbies gestopt?

Gepubliceerd op 27 januari 2016 om 09:08

Habbies gestopt? :O

Nu vraag je je vast af waarom. Er is niet één bepaalde reden, het is een uitkomst van meerdere conclusies waar we uiteindelijke een hele moelijke beslissing uit hebben getrokken.

Een aantal voorbeelden hiervan..

Wij vinden dat Habbo haar charme de afgelopen jaren heeft verloren. Het verlies van de lokale Staff heeft ervoor gezorgd dat Habbo globaal wordt beheerd en er dezelfde formats worden gebruikt; campagnes, bijbehorende (bouw)competities, community challenges en wired spelletjes - telkens hetzelfde, maar dan in een ander jasje. In vergelijking met vroeger, toen was het mogelijk voor de Staff om hun eigen unieke competities te bedenken, uit te voeren en de winnaars te belonen.

Een ander negatief aspect is de manier waarop Sulake sommige vormen van inkomsten probeert te genereren; het feit dat ze diamanten gebruiken, speciale gerichte aanbiedingen, kamerbundels met badges, (bonus)zeldzaams en hele dure LTD's.

Daarnaast was Habbies verouderd en werd de vernieuwing gehinderd door verschillende omstandigheden, waaronder ook de demotivatie van bovenstaande conclusies. Daardoor voelde het ook alsof we niet de kwaliteit konden leveren die je van Habbies gewend was.

 

 

Bij bedanken ook heel habbies. Voor jullie inzet en onze vriendschap,

 

Sander3738


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.